Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (WIMA Finland ry)

Tervetuloa Ladies’ Bike Club/WIMA Finland ry:n jäseneksi.

Jäsenhakemuksesi toimitetaan yhdistyksen hallituksen käsiteltäväksi ja hyväksyttäväksi. Käsittelyaika on muutamasta päivästä pariin viikkoon. 

§ 3. Jäsenet

Yhdistyksen jäseniä ovat varsinaiset jäsenet, nuorisojäsenet, kannatusjäsenet ja kunniajäsenet. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi ja nuorisojäseneksi voidaan hyväksyä nainen, jolla on moottoripyörän hallintataito sekä moottoripyöräilyyn oikeuttava ajokortti, ja joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen. Hallitus voi myös muista syistä päättää jäseneksi hyväksymisestä.

Yhdistyksen kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityishenkilö, oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaiset jäsenet, nuorisojäsenet ja kannatusjäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Yhdistys voi kutsua myös kunniajäseniä. Esityksen kunniajäsenyydestä voi tehdä yhdistyksen jäsen. Päätös kunniajäsenyydestä tehdään yhdistyksen vuosikokouksessa. Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsenhakemus on hyväksytty ja liittymisvuoden liittymis­ ja jäsenmaksu on suoritettu.

Yhdistys pitää jäsenistään luetteloa.

Ladies’ Bike Club/WIMA Finland ry:n säännöt kokonaisuudessaan löytyvät täältä

Sähköpostiosoite on pakollinen. Anna tähän kenttään ensisijainen käyttämäsi sähköpostiosoite. Saat tähän osoitteeseen kaikki tiedotteet ja laskut.
Käytä E.164-muotoa (esim. +358 44 1234567).
Täytä vain, jos haluat ilmoittaa toisen sähköpostiosoitteen.
Tätä kenttää voit käyttää mikäli tarvitset osoitteeseesi tarkenteita, esim. c/o tieto.
Käytä tätä kenttää vain, jos pysyvä osoitteesi on muualla kuin suomessa.
Tässä kentässä voit antaa muita haluamiasi lisätietoja.
Voit asettaa päivämäärän vuosimuodossa (VVVV) kaksoisnapsauttamalla kenttää ja kirjoittamalla vuoden.

Henkilötietojasi ei tallenneta muuhun kuin Ladies’ Bike Club/WIMA Finland ry:n jäsenrekisteriin. Tietojasi ei käytetä mainostustarkoitukseen, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.