Siirry pääsisältöön

Liittymislomake

UUT on ainoa uskontojen uhrien asioihin keskittynyt järjestö Suomessa. Liittymällä jäseneksi tuet vapaaehtoistoimintaamme, jonka avulla pystymme auttamaan vaikeuksiin joutuneita ihmisiä vertaistuen keinoin sekä tiedotus- ja vaikutustoimintaamme, joiden tarkoituksena on jakaa tietoa ihmisoikeuksien kannalta ongelmallisista ilmiöistä uskonnollisten yhteisöjen keskuudessa ja vaikuttaa yhteiskuntaan siten, ettei hengellistä väkivaltaa enää sallittaisi.

UUT on tuen ja tiedon lähde, eikä sinun tarvitse olla uhri voidaksesi olla jäsen. Voit olla myös selviytyjä, tarkkailija tai uskontojen uhrien tukija. Tärkeintä on, että koet toimintamme merkitykselliseksi ja haluat tukea sitä maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun.

UUT:n toiminta on kaikille avointa, eikä toimintaan osallistuminen edellytä jäsenyyttä. Jäsenenä kuitenkin tuet arvokkaalla tavalla toimintaamme ja pääset vaikuttamaan siihen. Arvostamme tukeasi! Toivomme, että saat järjestömme kautta hyödyllistä tietoa ja tartut mahdollisuuksiin osallistua toimintaamme. Jos olet kiinnostunut myös vapaaehtoistyöstä UUT:ssa, löydät tarkempia tietoja täältä.

Voit hakea jäseneksi täyttämällä tämän lomakkeen. Tämän jälkeen jäsenhakemukset käsitellään UUT:n hallituksessa, joka päättää jäseneksi otosta. Mikäli et halua liittyä varsinaiseksi jäseneksi, voit liittyä kannattajajäseneksi. Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi tai 10 euroa/vuosi niiltä, jotka kokevat maksukykynsä syystä tai toisesta alentuneeksi. Kannattajajäsenten jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi tai tätä korkeampi vapaavalintainen summa. Vain varsinaisilla jäsenillä on ääni- ja aloiteoikeus yhdistyksen kokouksissa.

Tutustuthan ennen lomakkeen lähettämistä tietosuojaselosteeseen, joka lyötyy täältä.

Please use E.164 format (e.g. +358441234567).
Tässä voit halutessasi avata syitäsi hakea UUT ry:n jäseneksi. Voit kertoa myös erityisosaamisestasi, jota voisit mahdollisesti käyttää järjestömme päämäärien hyväksi (esim. ammatillinen osaaminen tai joidenkin uskonnollisten yhteisöjen tuntemus).
Voit asettaa päivämäärän vuosimuodossa (VVVV) kaksoisnapsauttamalla kenttää ja kirjoittamalla vuoden.
 
Valitse, haetko varsinaiseksi jäseneksi vai kannatusjäseneksi. Vain varsinaisilla jäsenillä on ääni- ja aloiteoikeus yhdistyksen kokouksissa.

Olen tutustunut tietosuojaselosteeseen ja lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojeni käsittelyn.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.