Siirry pääsisältöön

Liittymislomake

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

UUT on ainoa uskontojen uhrien asioihin keskittynyt järjestö Suomessa. Liittymällä jäseneksi tuet vapaaehtoistoimintaamme, jonka avulla pystymme auttamaan vaikeuksiin joutuneita ihmisiä vertaistuen keinoin sekä tiedotus- ja vaikutustoimintaamme, joiden tarkoituksena on jakaa tietoa ihmisoikeuksien kannalta ongelmallisista ilmiöistä uskonnollisten yhteisöjen keskuudessa ja vaikuttaa yhteiskuntaan siten, ettei hengellistä väkivaltaa enää sallittaisi.

UUT on tuen ja tiedon lähde, eikä sinun tarvitse olla uhri voidaksesi olla jäsen. Voit olla myös selviytyjä, tarkkailija tai uskontojen uhrien tukija. Tärkeintä on, että koet toimintamme merkitykselliseksi ja haluat tukea sitä maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun.

UUT:n toiminta on kaikille avointa, eikä toimintaan osallistuminen edellytä jäsenyyttä. Jäsenenä kuitenkin tuet arvokkaalla tavalla toimintaamme ja pääset vaikuttamaan siihen. Arvostamme tukeasi! Toivomme, että saat järjestömme kautta hyödyllistä tietoa ja tartut mahdollisuuksiin osallistua toimintaamme.

Voit hakea jäseneksi täyttämällä tämän lomakkeen. Tämän jälkeen jäsenhakemukset käsitellään UUT:n hallituksessa, joka päättää jäseneksi otosta. Mikäli et halua liittyä varsinaiseksi jäseneksi, voit liittyä kannattajajäseneksi. Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu on 20 euroa tai 10 euroa niiltä, jotka kokevat maksukykynsä syystä tai toisesta alentuneeksi. Kannattajajäsenet maksavat 10 euroa tai haluamansa summan. Mikäli haluat liittyä kannattajajäseneksi mainitse tästä lisätiedoissa.

Lisätietoja -kohdassa voit halutessasi kertoa meille myös taustastasi ja avata syitäsi hakea UUT ry:n varsinaista jäsenyyttä. Voit kertoa myös esimerkiksi erityisosaamisestasi, jota voisit mahdollisesti käyttää järjestömme päämäärien hyväksi. Tähän sisältyy ammatillinen osaaminen ja joidenkin uskonnollisten yhteisöjen tuntemus. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä UUT:ssa, löydät tarkempia tietoja täältä

Tutustuthan ennen lomakkeen lähettämistä tietosuojaselosteeseen, joka lyötyy täältä.

Voit asettaa päivämäärän vuosimuodossa (VVVV) kaksoisnapsauttamalla kenttää ja kirjoittamalla vuoden.
Voit valita laskutustavaksi postin tai sähköpostin.

Olen tutustunut tietosuojaselosteeseen ja lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojeni käsittelyn.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.

FloMembers käyttää evästeitä. Lue lisää