Siirry pääsisältöön

Liity Torpon sukuseuraan. Lämpimästi tervetuloa jäseneksi!

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

JÄSENEN PERUSTIEDOT

Täytäthän seuraavaksi jäsentietosi.

Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 15 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta on siihen liittynyt tai jolla on yhteinen lapsi sukuun kuuluvan henkilön kanssa.

Kirjoita numeron alkuun +358 ja jätä ensimmäinen 0 pois. Ulkomaiseen numeroon kirjoitetaan alkuun kyseisen maan suuntanumero.
Jos muu kuin postitoimipaikka.
Ilmoitetaan muodossa PP.KK.VVVV
Hyväksyn että tietoni tallennetaan sähköiseen FloMembers-rekisteriin.

Torpon sukuseura ry on rekisteröity sukuseura. Sukuseuran tarkoituksena on selvittää Juho Kustaa Matinpoika Torpon suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta suvun jäsenten keskuudessa.

Torpon sukuseura ry ei ole vastuussa suorista tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat torpo.fi sivustolla olevasta informaatiosta, kolmannen osapuolen tuottamasta sisällöstä tai sähköpostisisällöstä. Torpo.fi sisällöntuottajat eivät ole millään tavalla vastuussa tarjolla olevien sisältöjen väärinkäytöstä.

Sukuseuran viestinnässä voi ilmetä virheitä. Mikäli sukuseuran jäsen huomaa virheitä, häntä pyydetään ystävällisesti oikaisemaan ne ja ilmoittamaan niistä sukuseuran hallitukselle esimerkiksi nettisivujen kautta.

 

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.

FloMembers käyttää evästeitä. Lue lisää