Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry)

Hei! Hienoa, että olet kiinnostunut Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry:n toiminnasta. Tällä lomakkeella voit liittyä kerhomme jäseneksi. Jäsenmaksun suuruus päätetään vuosittain vuosikokouksessa ja kaudelle 2024 se on 50€. Jäsenmaksulasku lähetetään kerhon jäsenille automaattisesti vuosittain! ***Jäsenyys sisältää uraluvan yhdelle kelkalle*** ja mikäli tarvitset useampia lupia tai haluat jäsenyyden myös samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenelle, niin nämä ovat 20€/kpl vuodessa. Jäsenille on tarjolla myös etuja yhteistyökumppaneiltamme, eli nyt jos koskaan kannattaa liittyä / päivittää tietonsa!

Mikäli teille on aikaisemmin myönnetty ainaisjäsenyys, kunniajäsenyys tai vastaava, niin ottakaa lomakkeen lähettämisen jälkeen yhteyttä kerhon sihteeriin alla olevaan sähköpostiosoitteeseen tai soittamalla / whatsapilla niin merkataan tiedot ajantasalle.

Perhejäsenyyden tapauksessa ottakaa yhteyttä liittymisen jälkeen jäsenrekisterivastaavaan ja ilmoittakaa muiden liittyvien perheenjäsentenne nimet ja sähköpostiosoitteet.

Jos jokin asia askarruttaa, niin ota reippaasti yhteyttä jasenasiat@susemk.fi

Tarkistakaa sähköpostiosoitteenne oikeinkirjoitus ennen lomakkeen lähettämistä!

TÄRKEÄÄ!!! Syötä kansainvälisessä muodossa, eli ensimmäisen nollan tilalle +358 (esim. +35840987654)
 
Tähän voit ilmoittaa esim. kelkkasi tiedot. HUOM! Jäsenyyteen liittyvissä asioissa ota yhteyttä jäsenrekisterivastaavaan: jasenasiat@susemk.fi tai puhelimitse 0405126724
Syntymäaikaa tarvitsemme esim. päivittäessämme massa-ajolla osoitetiedot Postin tietojärjestelmästä.
Suosittelemme sähköistä uutiskirjettä!
Jos mahdollista, niin kehotamme ystävällisesti käyttämään sähköpostilaskua. Näin postittamiseen kuluvat varat voidaan kohdentaa urien hoitoon.
 
Valitse vain yksi
 
Montako kelkkailijaa perheessänne on? Jos haluat muuttaa tätä myöhemmin, ota yhtettä kerhon sihteeriin. Jos haluat perheenjäsenille omat sähköiset jäsenkortit, ota yhteyttä kerhon sihteeriin jasenasiat@susemk.fi
Hyväksyn että tietoni tallennetaan sähköiseen FloMembers-rekisteriin.

Tietoja säilytetään Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry:n sähköisessä rekisteripalvelussa (FloMembers-jäsenrekisteri / palveluntarjoaja Flo Apps Oy). Järjestelmä täyttää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset. Sitä monitoroidaan ympäri vuorokauden. Jäsentietojen tietoturvasta on huolehdittu muun muassa seuraavasti:

1. Verkkoliikenne on SSL-suojattu.
2. Salasanat säilytetään järjestelmässä kryptattuina.
3. Kriittiset operaatiot tallennetaan järjestelmälogeihin.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.