Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Oulun kiipeilyseura -91 Ry)

Liittymällä Oulun kiipeilyseura -91:n jäseneksi saat selviä etuja! Jäsenmaksuluokkia on kaksi. Täysjäsenenä liityt myös Suomen kiipeilyliittoon (SKIL) ja sitä kautta eurooppalaiseen kiipeilyn kattojärjestöön (UIAA), ja saat samalla SKIL:n kattavan kiipeilyvakuutuksen sekä kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Kiipeily-lehden.

Kevytjäsenenä saa muuten samat OKS-edut kuin täysjäsen, mutta et kuulu Suomen kiipeilyliittoon eli jäät paitsi vakuutuksesta ja kiipeilylehdestä, ja et voi osallistua seuran järjestämille ulkokiipeilykursseille. Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva ja laskutetaan automaattisesti, mutta vuodenvaihteessa on hyvä muistaa että jäsenedut ovat voimassa vasta maksupäivästä eteenpäin. Tähän poikkeuksena on täysjäsenyyteen kuuluva Pohjolan Sporttiturva-vakuutus: Sporttiturvan vakuutuskausi on aina kalenterivuosi. Sporttiturva tulee voimaan 1.1. jos olet maksanut kiipeilyseuran jäsenyytesi kuluvan vuoden tammikuun loppuun mennessä. Muutoin vakuutus on voimassa jäsenmaksun maksupäivästä alkaen. Muistathan siis maksaa jäsenmaksusi ajoissa, jotta vakuutus ja muut edut pysyvät voimassa.

Otamme nyt vastaan vuoden 2023 jäsenyyksiä.

Jäsenmaksut 2023

Aikuinen: 99 euroa

Nuoriso (alle 19-vuotias): 79 euroa

Kevytjäsen / kannatusjäsen: 52 euroa

HUOM! Katso ajantasaiset ja tarkat jäsenedut täältä!

Osa täysjäsenien jäsenmaksusta menee Suomen Kiipeilyliitolle. Varat käytetään mm. koulutustoimintaan, kallioiden pulttaamiseen, topokirjan painamiseen, ja muihin yleishyödyllisiin kiipeilyä edistäviin asioihin. SKIL:llä on myös erittäin merkittävä asema kiipeilykallioiden lupa-asioiden hoidossa. Jäsenmaksu ei siis mene hukkaan vaan edistää kaikkea kiipeilyharrastusta pitkällä tähtäyksellä. Seuralle jäävällä osuudella hankitaan uusia varusteita, otteita, järjestetään kiipeilyreissuja ja -kursseja, kerhoiltoja, pikkujouluja yms.

Primary phone number
Tässä voit ilmoittaa esimerkiksi huoltajan sähköpostiosoitteen. / Use this field to give, e.g., parents e-mail address.
Tässä voit ilmoittaa esimerkiksi huoltajan puhelinnumeron. / Use this field to give, e.g., parents phone number.
Ilmoita junnujäsenen tapauksessa tässä kentässä mahdolliset lisätiedot, esimerkiksi allergiat. / In case of junior member, you can use this field to give extra information, such as allergies.
Date of Birth.
 
Valitse tästä jäsenyystyyppisi! / Pick your membership type!
HUOM! Valitse vain yksi jäsenyys!
Ilmoittaessasi junnua jäseneksi, ilmoitathan meille tässä kentässä huoltajien nimet ja puhelinnumerot. Ilmoita yksi tai useampi huoltajien sähköpostiosoite ylempänä sähköpostiosoite-kenttiä käyttäen, jotta pystymme lähettämään sinulle tarvittaessa helposti sähköpostia! Kiitos :)
Hyväksyn että tietoni tallennetaan sähköiseen FloMembers-rekisteriin.

Liittyessäni Oulun kiipeilyseura -91 Ry:n jäseneksi sitoudun noudattamaan yhdistyksen voimassa olevia sääntöjä sekä toimimaan yhdistyksen edun mukaisesti. Jäseneksi pääset täyttämällä tämän hakemuksen ja maksamalla jäsenmaksun. Jäsenmaksut ja tietoa jäsenyydestä löydät liittymislomakkeen alusta sekä täältä.

Oulun kiipeilyseura -91 Ry ei ole missään vastuussa kiipeilytoiminnastani.

Tietoja säilytetään sähköisessä rekisteripalvelussa (FloMembers-jäsenrekisteri / palveluntarjoaja Flo Apps Oy). Järjestelmä täyttää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset. Sitä monitoroidaan ympäri vuorokauden. Jäsentietojen tietoturvasta on huolehdittu muun muassa seuraavasti:

1. Verkkoliikenne on SSL-suojattu.
2. Salasanat säilytetään järjestelmässä kryptattuina.
3. Kriittiset operaatiot tallennetaan järjestelmälogeihin.

Voit maksaa maksusi välittömästi Paytrailin kautta onnistuneen hakemuksen jälkeen.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.