Siirry pääsisältöön

Kalliokiipeilyn jatkokurssi Lofooteilla TIEDOTUSLISTA

Kurssin esitieto- ja muut vaatimukset

Jatko- eli trädikurssin käyminen vaatii kalliokiipeilyn peruskurssin käymistä tai vastaavia tietoja ja taitoja. Kurssin alaikäraja on 18 vuotta, nuoremmat tapauskohtaisesti ja vain huoltajan kirjallisella luvalla. Jokaisen kurssilaisen tulee olla Oulun kiipeilyseuran täysjäsen. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin seuran jäseneksi ja ilmoittaudu vasta sitten kurssille. Kurssin hinta on 230€ ja se laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Voit maksaa kurssin myös liikuntaseteleillä, siinä tapauksessa ota yhteyttä info@oulunkiipeilyseura.fi. Mikäli kurssi peruuntuu, maksu palautetaan. Jos olet kevytjäsen ja haluat osallistua kurssille, valitse maksuksi kevytjäsenen kurssimaksu. Päivitämme jäsenyytesi täysjäsenyyteen ja näin nautit kurssin lisäksi myös kaikista muista seuran tarjoamista eduista!

Kurssin kuvaus

Majoittuminen Norjassa Lofooteilla omassa teltassa. Perjantai, lauantai ja sunnuntai ovat kurssipäiviä. Tällä kurssilla keskitytään alaköysikiipeilyyn ns. luonnollisilla varmistuksilla, eli trädikiipeilyyn. Lisäksi opetetaan toiminta useamman köydenpituuden reiteillä (ns. multipitch-toiminta). Myös mahdollisia pelastamisharjoitteita otetaan ajan puitteissa ja kurssilaisten toiveiden pohjalta. Kurssilla tulee todella paljon uutta ja monimutkaista asiaa, joten aikaisempien kurssien asioiden hallinta on olennaista.

Otamme vallitsevan koronavirustilanteen ja hallituksen määrittämät rajoitukset huomioon toiminnassamme kurssin aikana, ja pyydämme osallistujien noudattavan annettuja ohjeistuksia.

Muuta

Kurssi pidetään Lofooteilla Norjassa. Kurssin vetää Sami Haapasalmi 040 5161332. Soita tai laita viestiä, jos jokin asia on epäselvä tai haluat lisätietoa.

Huomaathan, että seura ei tarjoa majoitusta, eli majoitus omissa teltoissa. Myös ruokailut hoidetaan itse, varaa siis ruokaa ja vettä koko viikonlopuksi, sillä kauppaan on liian pitkä matka. Myöskään kyydit eivät kuulu kurssin hintaan. Laita siis ilmoittautuessa omien tietojesi lisäksi myös se, onko sinulla auto käytettävissä, sillä kannattaa matkustaa paikalle kimppakyydein.

Kurssille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkempi kurssi-info lähempänä kurssia.

In English:

Rock climbing advanced course (i.e., trad climbing course) will be organized in Korouoma by default. You need to have prior knowledge and skills from rock climbing basic course so that you are able to lead climb rock and build sport anchors. Course is only for full members and fee is 230€. If you are a light member and want to join the course,  we'll upgrade your membership to full. Course price includes the instruction. There will be no accommodation (= you will sleep in your own tent), or food service, and car pools will be arranged separately.

More info from the instructor Sami Haapasalmi 040 5161332  or info@oulunkiipeilyseura.fi.


Päivämäärä: 02.06.2022 00:00 – 04.06.2022 00:00

Järjestäjä: Oulun kiipeilyseura -91

Sähköposti: info@oulunkiipeilyseura.fi

Avoinna olevien paikkojen määrä: 4

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoitathan jos sinulla on auto käytössä, kurssin kyydit järjestetään kimppakyyteinä.