Siirry pääsisältöön

Junnuryhmä soveltava liikunta ke 16-17.00 syksy 2023

Soveltava liikunta on tarkoitettu erityisliikkujille ja kaupungin liikuntatoimi tukee toimintaa. Ikäsuositus on 10-19-vuotiaat. Soveltavaan liikuntaan otetaan mukaan junnuja, joille toimiminen isossa ryhmässä on haastavaa ja junnulla on pitkäaikaissairaus, liikunta- tai toimintakyvyn haitta. Oma avustaja/huoltaja mukaan.

Syksyn aikana harjoittelemme kiipeilytekniikkaa. Käymme lähes jokaisella vuorolla automaattivarmisteisella seinällä, köysiseinällä ja boulderoimassa. Teemme myös alkulämmittelyt yhdessä ja toisinaan myös loppuvenyttelyt. Mukavaa rentoa tekemistä, uusia harjoitteita ja etenkin yhdessä kiipeilyä. 

Ryhmän hinta on syksylle 95 €, ryhmän voi maksaa kahdessa osassa, jolloin alkusyksy on 50 € ja loppusyksy 50 €. Lisäksi osallistujien pitää olla kiipeilyseuran jäseniä ja vuoden 2023 jäsenmaksu 79 € pitää olla maksettu. Ohjeet ilmoittautumisen vahvistustekstissä, jäsenyys on voimassa vuoden loppuun saakka. Kirjautuminen jäsenrekisteriin kannattaa tehdä vanhoilla tunnuksilla, eli ei pidä luoda uutta profiilia. 


Päivämäärä: 14.08.2023 00:00 – 18.12.2023 00:00

Tapahtumapaikka: Oulun kiipeilykeskus

Järjestäjä: Oulun Kiipeilyseura

Sähköposti: nuoriso.oulunkiipeilyseura@gmail.com

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Voit maksaa maksusi välittömästi Paytrailin kautta onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen.