Siirry pääsisältöön

Tenava ryhmä 4-7-vuotiaille

Tenavat ryhmä on tarkoitettu 4-7-vuotiaille innokkaille kiipeilijän aluille, ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin Oulun Kiipeilykeskuksella klo 17.15-18.00. Yhdessä teemme lyhyet alkulämmittelyt, kiipeilemme vaihtelevasti köysillä, boulderilla ja automaatilla sekä toisinaan köysillä, leikimme kiipeilyllisiä leikkejä ja teemme erilaisia kiipeilyllisiä harjoituksia. Huoltaja pitää olla koko ajan mukana, mutta esimerkiksi automaatilla lapsen kanssa saa kiivetä, pääpaino on kuitenkin lasten kiipeilyssä. Alle 8-vuotiaat eivät vielä osaa tarkkailla esim. boulderilla muita kiipeilijöitä, onkin tärkeää että oma aikuinen on siinä koko ajan mukana ja osallistumassa. 

Maksu sisältää lapselle ja aikuiselle sisäänpääsymaksun reenien ajaksi, varustevuokran reenien ajaksi ja ohjauksen. Kausimaksu on 130 € ja pitää sisällään 14 kiipeilyvuoroa. Osallistumismaksun lisäksi junnun pitää liittyä jäseneksi, jäsenmaksu on voimassa vuoden loppuun asti ja pitää sisällään mm. kiipeilyvakuutuksen, junnuilla jäsenmaksu on 79 €. 

Mukaan voi tulla vaikka kummallakaan ei ole kokemusta kiipeilystä, tai vaikka olisitte kiipeilleet jo pitkään. Yhdellä huoltajalla voi olla korkeintaan 2 alle kouluikäistä junnua ryhmässä, jos jokin mietityttää, kysy lisää nuoriso.oulunkiipeilyseura@gmail.com

Mukaan tarvitaan vähintään 5 tenavaa, jotta ryhmä voidaan järjestää, jos emme saa tarpeeksi osallistujia, palautamme maksun. 


Päivämäärä: 24.08.2022 00:00 – 30.11.2022 23:00

Tapahtumapaikka: Oulun Kiipeilykeskus

Järjestäjä: Oulun Kiipeilyseura

Sähköposti: nuoriso.oulunkiipeilyseura@gmail.com

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.