Siirry pääsisältöön

Junnujen valmennusryhmä ma ja ke 18-19.45 Syksy 2023

Tämä junnuvuoro on tarkoitettu jo pitempään kiivenneille, jotka haluavat kiivetä enemmän ja kehittyä kiipeilyssä. Ryhmään tulon vaatimuksena on että OKK:lla pinkki lappuiset reitit menevät helpohkosti ja punaisen lapun reittejä toisinaan. Korostamme että junnulla pitää olla motivaatiota yhdessä reenamiseen. 

Junnuryhmä kokoontuu kahdesti viikossa, maanantaisin klo 18.00-19.45 ja keskiviikkoisin 18.00-19.45. Tässä junnuryhmässä keskitytään reenaamiseen, kiivetään paljon, harjoitellaan liidaamista (ei tarvitse vielä osata), boulderoidaan ja kiivetään automaatilla, tehdään oheisharjoittelua ja ohjaajat voivat auttaa löytämään tasapainoisen reenirytmin. Seuran valmentajat ovat myös vetämässä ja suunnittelemassa reenejä. 

Ryhmä kokoontuu Oulun Kiipeilykeskuksella, keväällä kiipeilykeskus toimi myös ryhmän sponsorina ja haemme jatkoa tälle yhteistyölle, he tarjosivat valmennusryhmän jäsenille kuukausikortit veloituksetta.

Hinta ryhmälle 350 €. Kokoonnumme syksyllä 30 kertaa. Maksu ryhmälle tulee vasta kun ryhmä on täynnä ja näemme ketkä valitaan mukaan, jos karsintaa joudumme tekemään. Hinta sisältää varusteet, sisäänpääsyn ja ohjauksen. Tämän lisäksi huolehdithan että olet maksanut vuoden 2023 jäsenmaksun. Ryhmään otetaan 5 alakouluikäistä ja 5 yli 13-vuotiasta, jos ryhmään on tunkua teemme valinnat ohjaajien ja valmentajien päätöksellä. Ryhmässä kiivetään ja reenataan toisinaan yhdessä, toisinaan eri ikäryhmät omana porukkana. 


Päivämäärä: 14.08.2023 00:00 – 18.12.2023 23:00

Tapahtumapaikka: Oulun Kiipeilykeskus

Järjestäjä: Oulun Kiipeilyseura

Sähköposti: nuoriso.oulunkiipeilyseura@gmail.com

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.