Siirry pääsisältöön

Uusien junnujen ryhmä Maanantai 16.00-17.15 syksy 2023

Tähän junnuryhmään ovat tervetulleita kaikki uudet kiipeilijät 3- luokkalaisista 7-luokkalaisiin. Ryhmässä harjoitellaan kevään aikana 8 solmu, köysillä varmistamista ja kiipeilytekniikkaa. Kiipeilysanasto ja eri kiipeilymuodot tulevat tutuksi. Vuorolla aina yhteiset alkulämmittelyt, ja mahdollisimman paljon kiipeilyä. 

Mukaan kannattaa ottaa vesipullo ja joustavat vaatteet, kaikki tarvittavat kiipeilyvarusteet löytyvät paikan päältä. Ensimmäinen hankinta on tavallisesti kiipeilykengät ja jos junnu innostuu kiipeilystä, ne kannattaa melko pian ostaa. Kiipeilyseuran junnuryhmäläiset saavat 10 % alennuksen kengistä ja valjaista kiipeilykeskukselta.  

Ryhmä kokoontuu Oulun Kiipeilykeskuksella ja siellä on mukavan rauhallista tuohon aikaan reenata. Tapaaminen aina vuokrakenkähyllyjen luona, kiipeilyseinälle ei saa mennä ennen vuoron yhteistä alkamista.

Hinta ryhmälle 165 €. Kokoonnumme syksyllä 17 kertaa, syyslomalla ei ole vuoroja. Kiipeilyvuorot alkavat viikolla 33. Hinta sisältää varusteet, sisäänpääsyn ja ohjauksen. Tämän lisäksi junnujen pitää liittyä jäseneksi ja maksaa vuoden 2023 jäsenmaksun (79 €), joka sisältää muun muassa kiipeilyvakuutuksen. Kaikki jäsenedut ovat löydät täältä https://oulunkiipeilyseura.fi/seuran-toiminta/


Päivämäärä: 16.08.2023 00:00 – 20.12.2023 00:00

Tapahtumapaikka: Oulun Kiipeilykeskus

Järjestäjä: Oulun Kiipeilyseura

Sähköposti: nuoriso.oulunkiipeilyseura@gmail.com

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.