Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi Nekocon ry:n

Nekocon ry:n jäseneksi?

Nekocon ry:n jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa Nekocon -tapahtuman tai muun yhdistyksen tuottaman toiminnan suunnitteluun ja järjestämiseen, vaikka et toimisikaan sen vuotisen tapahtuman vastaavana. Nekocon ry:n jäsenenä pääset mukaan yhdistyksen kokouksiin, jotka järjestetään neljä kertaa vuodessa. Saat ajankohtaista tietoa Nekocon -tapahtuman tai muun toiminnan toteuttamisesta kokouksissa ja tarpeen mukaisesti lähettävästä jäsenkirjeestä. Nekocon ry:n sisäinen conitea -työryhmä tai muu toimintaa toteutettava ryhmä kokoontuu tapahtuman ja toiminnan edellyttämissä määrin, kun pääjärjestäjä tai toiminnasta vastaava henkilö kutsuu ryhmän koolle.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Äänioikeus on 18 vuotta täyttäneillä jäsenillä.

Kiinnostuitko? Nekocon ry:n jäsenenä pääset vaikuttamaan suomalaisen con-tapahtuman syntyyn tai osallistumaan tai tuottamaan muuta yhdistyksen toimintaa edistävää aktiviteettia. Samalla tuet Nekocon ry:n toimintaa ja yhdistystoiminnan kehittämistä.

Liittymällä jäseneksi sitoudut Nekocon ry:n tavoitteisiin ja sääntöihin. Jos haluat liittyä jäseneksi, täytä tämä kyseinen hakemus jonka yhdistyksen hallitus hyväksyy.

Vuoden 2024 jäsenmaksu on voimassa 31. maaliskuuta 2025 saakka. Varsinainen jäsen: 10 euroa.

Jäsenmaksuja käytetään yhdistyksen hallintokuluihin ja toiminnan kehittämiseen. Nekocon ry:n keväällä järjestettävässä vuosikokouksessa päätetään vuoden 2024 jäsenmaksuista. Nekocon ry:n hallitus käsittelee saapuneet jäsenhakemukset ja ilmoittaa sinulle hyväksymisestä, kun maksu näkyy Nekocon ry:n tilillä. Sinut lisätään Nekocon ry:n sähköpostilistalle ja kutsutaan Nekoconin Discordiin.

Nekoconin jäsenrekisteriä käytetään vain yhdistyksen toimintaan kuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot pidetään yksityisinä eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Käytä E.164-muotoa (esim. +358 44 1234567).
Jos muu kuin postitoimipaikka.
Voit asettaa päivämäärän vuosimuodossa (VVVV) kaksoisnapsauttamalla kenttää ja kirjoittamalla vuoden.
 
Voit valita useita ryhmiä, joihin voit liittyä.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.