Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (M1800Riders Finland ry)

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää moottoripyöräkulttuuria Suomessa, keskittyen ensisijaisesti Suzuki M1800R/R2, Suzuki C1800R, Suzuki M109R/R2 ja Suzuki C109R merkkisillä ajoneuvoilla ajavien moottoripyöräilijöiden asioiden ja yleisten etujen edistämiseen.

Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä täysi-ikäinen henkilö, joka omistaa tai hallinnoi/haltija Suzuki M1800R/R2, Suzuki C1800R, Suzuki M109R/R2 tai Suzuki C109R moottoripyörän sekä hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Kerhoon liittymisen ehtona on, ettet ole minkään prosenttikerhon tai kannattajakerhon jäsen ja olet Suomen kansalainen tai asut vakituisesti Suomessa. Perhejäseneksi voidaan hyväksyä samassa taloudessa asuva henkilö. Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaiset jäsenet, perhejäsenet ja kannattavat jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus omaa harkintaansa käyttäen.

Maksut vuonna 2023

liittymismaksu 50 €

jäsenmaksut :

varsinainen jäsen 40 €

perhejäsen 30 €

kannatusjäsen 20 € (ei liittymismaksua)

sähköposti on pakollinen, jotta saadaan viralliset viestit kulkemaan ja laskut
Jos muu kuin postitoimipaikka.
 
M1800R, M109R, C1800R, C109R, M1800R2, M109R2, perhejäsen ilmoita kenen varsinaisen jäsenen perheenjäsen olet
Voit asettaa päivämäärän vuosimuodossa (VVVV) kaksoisnapsauttamalla kenttää ja kirjoittamalla vuoden.
Laskut toimitetaan ainoastaan sähköpostilla
 
jäsen, perhejäsen, kannatusjäsen
Hyväksyn että tietoni tallennetaan sähköiseen FloMembers-rekisteriin.

 

Yhdistyksen hallitus ylläpitää jäsenistään jäsenrekisteriä. Jäsen on itse velvollinen päivittämään tietonsa jäsenrekisteriin ja ilmoittamaan mikäli ei enää omista tai hallinnoi jäsenyyden edellyttämää moottoripyörää. Jäsenyys säilyy maksetun kalenterivuoden ajan, jonka jälkeen jäsen siirtyy omalla suostumuksellaan kannattajajäseneksi.

 

 

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.