Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Aikidoseura Hokutokai ry)

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tällä lomakkeella voi liittyä Aikidoseura Hokutokai ry:n jäseneksi tai päivittää tietojasi. Tietoja käytetään lakisääteisen jäsenrekisterin ylläpitoon sekä jäsen- ja harjoittelumaksujen laskutukseen. Laskut lähetetään ensisijaisesti sähköpostitse, mikäli sähköpostiosoite on tiedossa.

Rekisteriseloste.

Jos muu kuin postitoimipaikka.
Tähän kenttään voit kirjoittaa lisäterveisiä jäsenrekisterin hoitajalle.

Jos ilmoittaudut peruskurssilaisena, mainitse tässä mahdollisista alennuksen perusteista: 1) Opiskelija-alennus: opiskelija (toinen aste tai ylempi), työtön, eläkeläinen, varusmies tai siviilipalvelusmies. 2) Perhealennus: toisen (tai useamman) perheenjäsenen peruskurssimaksu puoleen hintaan normaalista. Vain yksi alennus harjoittelijaa kohden.
Sukupuolta kysytään, koska avustusten jakajat (kaupungin liikuntatoimi, Opetusministeriö jne.) ovat kiinnostuneet sukupuolijakaumasta tilastollisella tasolla.
Syntymävuosi tarvitaan junioreiden ja aikuisten erotteluun jäsenmaksuissa sekä siksi, että avustusten jakajat (kaupungin liikuntatoimi, Opetusministeriö jne.) ovat kinnostuneet ikäjakaumasta tilastollisella tasolla.
Valitse toivottu laskutustapa.

Seura ei vakuuta ketään ketään vaan jäsenen on itse huolehdittava vakuutusturvastaan.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.

FloMembers käyttää evästeitä. Lue lisää