Siirry pääsisältöön

 Enneagrammin edut K-ruokakauppiaan elämässä

Luennon 13.4 klo 17-17.45  pitää enneagrammiohjaaja ja K-kauppias Kirsi Jarkkola aiheesta Enneagrammin edut K-ruokakauppiaan elämässä.   

Tervetuloa kuuntelemaan Kirsi Jarkkolan kertomusta siitä miten paljon hyvää enneagrammi on tuonut Kirsin ja lähipiirin elämään. Enneagrammin avaama ymmärrys on parantanut yrittäjäparin keskinäistä elämää niin töissä kuin kotona. K-market Pornaisen työyhteisö viihtyy töissä ja voi hyvin. Kauppa on palkittu useita kertoja K-market-ketjun toimesta loistavasta asiakastyytyväisyydestä ja huippuun viritetystä kauppakunnosta. Kaiken takana on ihmisyydestä kiinnostunut yrittäjä, joka ammentaa johtamisfilosofiansa enneagrammin rikkaasta maailmasta. Enneagrammista, jonka avulla Kirsi opettelee ymmärtämään 9 erilaista tapaa tehdä töitä K-kaupassa. Enneagammista, joka auttaa Kirsiä ymmärtämään omaa käyttäytymistään esimiehenä, yrittäjäkumppanina, vaimona ja äitinä.

Kirsi Jarkkola on 49-vuotias pornaislainen yrittäjä. Hän työskentelee K-ruokakauppiaana miehensä Tommin kanssa K-market Pornaisissa sekä valmentajana omassa yrityksessään.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta ilmoittautuminen tarvitaan. Onnistuneesta ilmoittautumisesta sinulle lähetetään vahvistus ja Zoom-linkki antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan myös peruuttaa ilmoittautumisesi, jos et pääsekään mukaan.

Tapahtuman muutokset ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen.

Lämpimästi tervetuloa! 

Suomen enneagrammi ry 

 

 

 

 


Päivämäärä: 13.04.2021 17:00 – 17:45

Järjestäjä: Suomen Enneagrammi ry

Sähköposti: enneagrammi.yhdistys@gmail.com

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenenä saat ensimmäisten joukossa tietoa tapahtumistamme ja eduista