Siirry pääsisältöön

Enneagrammi ja Vaisto-teoria (uusinta)

Asko Kallosen luento Enneagrammi ja Vaisto-teoria uusitaan ke 17.3.2021 klo 17.30-20.30. 

Tapahtuma toteutetaan Zoom-etäyhteydellä. Huomaa, että esitystä tai tallennetta ei jaeta jälkeenpäin. 

Vaikka tunnemme ja tiedostamme enneagrammityyppimme, niin olemme usein arjessa käytökseltämme reaktiivisia. Tällainen käytös ei suinkaan ole omalle enneagrammityypille ominaista, vaan usein paljon alkukantaisempaa, primäärimpää ja nopeaa, jopa hämmentävää. Tämä saattaa nostaa esiin haasteita ja vie paljon psykologista energiaa. Vaisto-teoriaa tutkimalla avautuu sanoitusapua tähän nopeaan reaktiivisuuteen.

Oma vaistotyyppi näkyy etenkin lähisuhteissa, suhteessa kumppaniin ja lähipiiriin, eräänlaisena välittäjäaineena, ilmastona, ilmapiirinä. Luulemme, että näin se maailma makaa, tämä on todellisuus. Siksi tätä vaiston vaikutusta on vaikea havaita ja tunnistaa, koska vaistotyypin vaikutus nopeampi ja se vaikuttaa maailmankäsitykseen ja silmälasien väriin vielä enemmän, kuin mitä me näemme omasta enneagrammityypistämme käsin.

Tapahtuma on maksuton avoin kaikille, mutta ilmoittautuminen tarvitaan. Onnistuneesta ilmoittautumisesta sinulle lähetetään vahvistus ja Zoom-linkki antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan myös peruuttaa ilmoittautumisesi, jos et pääsekään mukaan.

Tapahtuman muutokset ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen.

Lämpimästi tervetuloa! 

Suomen enneagrammi ry 

 

 

 

 


Päivämäärä: 17.03.2021 17:30 – 20:30

Järjestäjä: Suomen Enneagrammi ry

Sähköposti: enneagrammi.yhdistys@gmail.com

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenenä saat ensimmäisten joukossa tietoa tapahtumistamme ja eduista