Siirry pääsisältöön

Enneagrammi ja luonteenvahvuudet 5.11.2020

Tapahtumamme 5.11.2020 klo 18-19.30 on Zoom-luento ja sen pitää Viivi Pentikäinen aiheesta Itsetuntemusta vahvuuksilla ja voimavaroilla - Enneagrammia ja Positiivista psykologiaa hyödyntäen.    

Luennolla perehdytään positiiviseen psykologiaan, luonteenvahvuuksiin sekä enneagrammiin itsetuntemuksen kasvattamisessa. Mitä positiivinen psykologia ja hyvinvointitutkimus tuovat enneagrammi persoonallisuuksien ja itsetuntemuksen kanssa työskentelyyn? Miten voimme vahvistua ja lisätä itsetuntemustamme enneagrammin ja hyvinvointitutkimuksen keinoilla? Ja miten vahvuuksien ja heikkouksien kanssa työskentely tasapainottuu positiivisen psykologian työmenetelmillä? 

Viivi Pentikäinen on EIF-Enneagrammikouluttaja ja opettaja sekä Tunnista Itsesi - persoonallisuustestin toinen tekijä. Viivi kouluttaa opettajia ja kasvatusalan henkilöstöä Positive Education yrityksessään sekä tekee väitöskirjaa positiivisesta psykologiasta Helsingin yliopistolla. Viivi on opiskellut Enneagrammi-opettajaksi Don Richard Rison ja Russ Hudsonin opissa Yhdysvalloissa ja opettanut enneagrammia jo yli 15-vuotta Namaste Oy:ssa ja lukuisissa yrityksissä ja yhteisöissä. Lue lisää Viivistä: https://www.positiivinenoppiminen.fi/kouluttajat/ ja https://www.namaste.fi/fi/enneagrammi 

Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen tarvitaan. Onnistuneesta ilmoittautumisesta sinulle lähetetään vahvistus ja Zoom-linkki antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan myös peruuttaa ilmoittautumisesi, jos et pääsekään mukaan.

Tilaisuus on avoin kaikille ja juhlavuoden kunniaksi se on maksuton. Myös jäsenmaksu on tänä vuonna 0 euroa, joten jos et vielä ole jäsen, niin nyt kannattaa liittyä. 

Tapahtuman muutokset ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen.

Lämpimästi tervetuloa! 

Suomen enneagrammi ry 

_________________________________________________________________

Muita enneagrammitapahtumia löytyy kannatusjäseniltämme mm

Lapsuus ja enneagrammin viisaus 14-15.11, jonka järjestää Marika Borg

sekä tammikuussa alkava Marika Borgin EIF Enneagrammiohjaajakoulutus. Lisätiedot täältä: www.namaste.fi

 


Päivämäärä: 05.11.2020 18:00 – 19:30

Järjestäjä: Suomen Enneagrammi ry

Sähköposti: enneagrammi.yhdistys@gmail.com

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenenä saat ensimmäisenä tietoa tapahtumista ja eduista. Tänä 25-vuotisjuhlavuotena jäsenyys on 0 euroa.