Siirry pääsisältöön

Tapahtuma ja online: Terveystalon strategian kirkastus kompleksisessa toimintaympäristössä – asiakaslähtöisyys, johtaminen, yrityskulttuuri ja vastuullisuus

Tule kuulemaan Suomen suurimman terveyspalveluja tarjoavan yrityksen tulevaisuuden suunnasta ja tavoitteista, ja kuinka yritys kirkasti strategiaansa tehokkaasti vuonna 2020 Covid19-pandemian aiheuttamista ylimääräisistä haasteista huolimatta. Mitkä ovat strategiassa ja nyt sen toimeenpanossa painopistealueet? Miten varsin haastava toimintaympäristö vaikuttaa johtamiseen, ja mitkä tekijät nousevat kulttuurissa esiin? Ja mites se SOTE-uudistus vaikuttaa toimintaan?

Aamun aiheisiin meidät kuljettaa Minttu Sinisalo, SVP HR, Terveystalo

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus.  Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys.

Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Vuonna 2019 valtakunnallinen verkosto kattoi noin 300 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut. 

 

 


Päivämäärä: 14.01.2021 08:00 – 10:00

Järjestäjä: BPF

Sähköposti: info@boardprofessionals.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.